Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marlena K.... Tomasz Y (5108 niezalogowanych)
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ok, poszedł, wyślę ci go też jako prywatną wiadomość tu na forum, na górze w wiadomościach wyświetli ci się, że jest.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
odczytałam wiadomość na forum i odpisałam dzieki gama 28
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
hej dziewczyny u mnie własnie zaczął się 5 miesiąc brzuszek coraz większy chętnie też poznam jakieś ciężaróweczki bo samej w domu to mi się nudzi mam 23 lata i mieszkam na Bekkestua jeśli nawet nie jesteście z okolic to i tak chętnie sobie pogadam na necie buziaczki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(asia009)
Wiking
cze ewelinka

ja jestem w 7 miesiacu ciazy i jestem dopiero tutaj od poniedzialku i jutro odpiero wybieram sie do lekarza ,,,,strasznie sie stersuje i wogole i mmam nadzieje ze dam rade bo z jezykiem kiepsko
jestem z randabergu i tez siedze w domku cale dnie bo maz pracuje

Odezwij sie z mila checia poplotkuje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(asia009)
Wiking
Witam

Ja jestem w 28 tygodniu i termin mam na poczatek kwietnia
Strasznie sie boje bo to moje pierwsze malenstwo .Jestem z okolicy |Randaberg

POzdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
miło mi poznać
nie martw się moja pierwsza wizyta też była bardzo stresująca dla mnie chociaż byłam z mężem i to on za mnie gadał byłam zadowolona jak wyszliśmy od położnej, jednak to nie to samo jak możesz pogadać z lekarzem z Polski bo możesz się zapytać o wszystko,a tutaj musisz wyszukiwać słówek ale nie przejmuj się tutaj lekarze są bardzo mili bynajmniej moi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
limetka81 napisał:
kami napisał:
Ja mam termin na 3sierpnia

hej. ja mam termin na polowe wrzesnia bardzo sie ciesze bo staralismy sie o dziecko ponad 3 lata. rodzic bede w szpitalu wTønsberg. Kami widze ze i prawko w tym samym terminie robilysmy i dzidziusia tez.... co za zgranie w czasie pozdrawiam serdecznie

własnie tez to zauwazyłam male sprostowanie ja mam trmin na 30 sierpnia tzn miałam tak mi wystawil lekarz w pl a po wizycie tu doktor zmienił mi na 3 wrzesnia Hmmm musi to naprawic jakos bo nie chce (i wg lekaza w pl nie powinnam) rodzic naturalnie przed norweskim terminem...
Dziewczyny a jak to wyglada z tym tzw becikowym jak oboje rodzicow pracuje legalnie co sie wtedy nalezy i kiedy o to składac papiery???? Cos tam kiedys słyszalam ale chcialabym jakies konkretne sprawdzone info dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
a tak post skriptum to chcialam sie wam pochwalic ze mialam wczoraj usg i moja mala fasolka w 8 tyg ma ma1,3cm serducho jej bije jak dzwon raczki nozki lekarz mowil ze juz ma wszystko wykształcone teraz bedzie tylko dorastac a podczas usg strasznie sie wierciła wiercipieta mala jakby chciala powiedziec "tu jestem zyje patrze na mnie jestem jeszcze malutka ale jeszcze wam pokarze kochani rodzice i braciszku ;* '
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Kami, jeśli pracujesz legalnie w Norwegii, to dla ciebie jest urlop macierzyński, który od 1 lipca tego roku będzie wynosił 47 tyg płatne 100% (z tego 12 tyg. dla ojca) lub 57 tyg. płatne 80% (z czego 12 tyg dla ojca). Papiery składasz w Nav po 26 tyg ciąży. Na urlop idziesz 3 tyg przed wyznaczonym terminem porodu. Na własne życzenie możesz iść wcześniej, max. 12 tyg. przed. Jeśli zachorujesz w trakcie możesz mieć chorobowe lub svarneskap penger.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Wiking
hej!
gratulacje dla wszystkich ciężarówek! chętnie poznam Was ponieważ też jestem w ciąży i pękne około 22. marca, a w zasadzie chwile wcześniej, ponieważ będe miała cc. Już pytałam w innym temacie czy któraś rodziła może w gjowiku ponieważ tam będe miała cc i jestem ciekawa opini, z góry dziękuje za wszystkie informacje,
chętnie poznam jakieś dziewczyna z okolic gjowika , mieszkam w lenie,
pozdrawiam, ewelina
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok